Pohádkový park

Informace ze spolku Zář 4, 2016

Milé děti – tak tudy vede pohádková cesta přímo k rodině Simpsonových, potom pozor na zlého vlka u Karkulky, kam dojdete přes stanoviště Dlouhého, Širokého i Bystrozrakého – tak tedy:

VZHŮRU ZA DOBRODRUŽSTVÍM!
Hned první den školního roku uspořádala kbelská radnice pro všechny děti od 0-100 let akci s názvem Pohádkový park s pohádkovou muzikou i produkcí skupiny Holokrci.
Velmi slunné první zářiové odpoledne přímo vybízelo návštěvníky parku k příjemné procházce přírodním parkem, ve kterém byly rozmístěny barevné, kouzelné či strašidelné disciplíny se známými postavami z pohádek a večerníčků. Dobrodružství číhalo z každého koutu, děti si vyhledaly po parku 24 stanovišť a zdolávaly různé zajímavé úkoly podle věku a možností. Za každou disciplínu dostaly razítko a za něj čekala každého odměna v infostanu Městské části Praha 19.
V rámci celé akce proběhl od 18h koncert skupiny HOLOKRCI. Zazpívali jsme si, zatančili a příjemně unaveni odcházeli vstřebávat všechny své zážitky z celého dne.
Tímto bych i ráda poděkovala všem, kteří nám pomohli při organizaci – jsou to především ochotní zaměstnanci kbelského úřadu a jejich rodiny i přátelé v rolích animáků, členové spolku Kbely-náš domov, Andrea Říhová – agentura Pohádková párty, Jana Hubená-kulisy, Partners Kbely, ozvučení i osvětlení zdarma zajistila skupina Holokrci.
Budeme se opět těšit na další setkání s vámi na kulturních akcích ve Kbelích, chcete-li – posílejte, prosím i své náměty, dotazy či připomínky k akcím např. na email sarka.egrtova@kbely.mepnet.cz.

Šárka Egrtová