VÝPRAVA KBELSKÝM PARKEM S POHÁDKOVÝMI POSTAVIČKAMI OPĚT VZHŮRU ZA DOBRODRUŽSTVÍM !

Informace ze spolku Zář 4, 2018

Hned první den školní den jsme po uvítání prvňáčků, na radnici, ve spolupráci s dalšími spolky „uvařili“ pro všechny děti od 0-100 let již tradiční akci s názvem Pohádkový park. 

Oproti minulým „ubrečeným“ a chladnějším dnům nás všechny pořádající překvapilo nádherné sluncem prozářené zářiové odpoledne – přímo vybízející k příjemné procházce. Po celém parku byla navíc pečlivě připravena různá stanoviště s pohádkovými bytostmi od strašidel po krásné princezny a jiné dětské hrdiny.

Opět měly děti možnost vyhledat po parku 20 stanovišť a zdolávat rozličné úkoly podle věku a možností. Za každou disciplínu dostaly na svou průvodní kartu razítko a za něj čekala každého milá odměna přímo od starosty či zástupců Městské části Praha 19.

Dalším překvapením krom pohádkové diskotéky se stalo malé rytířské klání a poté hned interaktivní POHÁDKA DIVADLA PRIMA DEN.

Rozesmáté a spokojené tváře nejen malých návštěvníků svědčily o tom, že pondělní krůček do začátku školního roku byl lehčí a příjemnější.

Tímto bych ráda poděkovala všem, kteří nám pomohli při organizaci – jsou to především ochotní zaměstnanci kbelského úřadu a jejich rodiny i přátelé v rolích animáků, členové spolku Kbely-náš domov, Sokol Kbely, Divadlo Prima den a další. Coby mediálnímu partnerovi patří dík Českému rozhlasu Regina Praha.

Budeme se opět těšit na další setkání s vámi na kulturních akcích ve Kbelích, chcete-li – posílejte, prosím i své náměty, dotazy či připomínky k akcím  ev. pro všechny případné dospělé ochotníky nabízíme i možnost účasti na dětských akcích v různých rolích a kostýmech dle domluvy – vše, prosím, na mail. sarka.egrtova@kbely.mepnet.cz.